Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes. Learn more

I understand

 

Afortunadament, l’aigua del nostre territori és d’una destacable qualitat, ja que prové directament de les fonts del Pre-Pirineu. Tot i així, aquesta es tracta i es clorititza abans que arribi a la nostra llar.  
Una de les tècniques més recomanades per aconseguir una aigua de qualitat és l’osmosi inversa. Aquest sistema fa circular l’aigua per una sèrie de membranes semipermeables que la converteixen en un recurs més pur i menys concentrat en toxines.

Què és l'osmosi? És el procés físic a través del qual es fa passar l’aigua per una bateria de filtres i una membrana semipermeable a fi de filtrar contaminants com: metalls pesats, excés de sals, microorganismes, substàncies tòxiques, etc. El resultat final del procés és l’obtenció d’una aigua pura.

Els sistemes d’osmosi inversa funcionen aprofitant les diferents pressions osmòtiques a banda i banda d’una membrana. La pròpia pressió de l’aigua de xarxa permet que l’aigua travessi la membrana osmòtica passant a l’altre costat, i impedint el pas dels contaminants. Proporcionen aigua neta, més cristal·lina i de millor sabor.

Mitjançant el seu avançat sistema de filtració, la seva efectivitat com a sistema de depuració és aproximadament del 93-98%.

Els sistemes d’osmosi inversa són aparells normalment compactes, que ocupen poc espai i estan dissenyats per facilitar el canvi de filtres, per part del propietari. Des del punt de vista de la manipulació, tots els sistemes són automàtics i molt còmodes. L’equip s’instal·la habitualment sota la pica, i l’aigua depurada s’obté en una aixeta addicional.

L’equip sol constar de diversos filtres previs (sediments, carbó...) i una membrana osmòtica. Aquests filtres i la membrana es canvien periòdicament i s’aconsella la intervenció d’un tècnic.)

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
×

Log in