Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes. Learn more

I understand

 

Una gran part del nostre negoci està enfocada a l'assessorament dels nostres clients. 
Assessorament energètic, econòmic i d'eficiència.

Per això, el nostre equip humà està en continua formació/renovació per poder aplicar els sistemes més innovadors i energèticament més eficients a tots els nostres clients.

Volem que estigueu ben informats en el moment de pendre decisions que suposin un canvi important en la vostra llar, com pot ser un canvi de caldera, una renovació, etc. Però també volem informar-vos de com podeu fer més eficient el vostre dia a dia, per això Lladó llença una "Auditoria energètica de la llar" per als nostres clients, per poder analitzar, d'aquesta manera, el funcionament de les vostres instal·lacions.

També us informem d'una sèrie de consells fàcils d'aplicar, que us ajudaran a estalviar econòmicament.

I a més, gràcies al departament d'arquitectura i enginyeria, oferim legalitzacions de noves instal·lacions, tal i com obliguen les actuals normatives, ja siguin per a llars, comerços, establiments de serveis i indústria, com pot ser el Certificat d'Eficiència Energètica, d'obligat compliment a partir de l'1 de juny de 2013, cèdules d'habitabilitat, etc.

Legalitzacions

Legalitzacions

Avui en dia, les legalitzacions són imprescindibles per poder obtenir els permisos per iniciar l'alta o modificació d'una instal·lació. Gràcies al departament d'arquitectura i enginyeria, oferim la tramitació d'aquestes legalitzacions (memòries tècniques, tràmits administratius, Certificat d'Eficiència Energètica, cèdules d'habitabilitat, etc.) als nostres clients, de manera que no haureu d'estar pendents d'aquests tràmits.

Auditoria energètica de la llar

auditoria

Lladó, ofereix un servei més als seus clients: l'auditoria energètica de la llar.
Amb aquesta auditoria volem avaluar el consum energètic actual de la vostra llar, detectar oportunitats d’estalvi energètic i determinar la seva rendibilitat.
Aquesta auditoria la realitzarà sempre un tècnic especialitzat de Lladó. Amb una visita a casa vostra, avaluarà l'estat de les instal·lacions (gas, llum, aigua, calefacció, etc.) i us presentarà un informe on us explicarà quins canvis podeu fer per ser més eficients econòmicament i ecològicament. Podran ser simples consells de canvis d'hàbits, aplicació de sistemes d'estalvi, etc.
Aquesta auditoria es realiza als nostres clients en el moment de venir a fer la revisió obligatòria anual de la calefacció. Igualment, si esteu interessats en concertar una visita, només heu de posar-vos en contacte amb nosaltres.

Consells E+++

Consells

A Lladó, com a assessors energètics, volem conscienciar els nostres clients dels avantatges econòmics, ecològics i d'eficiència d'un ús correcte dels nostres subministraments energètics.
Per això trobareu a tota la web, una sèrie de consells que us ajudaran a treure el màxim profit de les vostres instal·lacions, estalviant en les vostres factures i, al mateix temps, ajudant el medi ambient.
Podeu consultar els Consells E+++ següents:

Assessorament de confort

  • Diagnostiquem. Venim a casa vostra i comprovem les vostres instal·lacions.
  • Pressupostem. Us oferim un pressupost ajustat a les vostres necessitats.
  • Instal·lem. Us instal·lem la solució més adient per a la vostra llar.
  • Financem. Proporcionem finançament en l'adquisició d'aquesta tipologia d'aparells energètics.
Facebook Twitter Google+ LinkedIn
×

Log in