Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes. Learn more

I understand

 

A Lladó som assessors en eficiència energètica, satisfent les necessitats actuals i futures dels nostres clients.

Som una empresa especialitzada en instal·lacions i manteniments de calefacció, aigua i gas, si bé també realitzem tot tipus d'instal·lacions, manteniment i reparacions de fontaneria, electricitat i energies alternatives.

Estem avalats per la qualitat dels serveis que oferim als nostres clients. Utilitzem els millors materials i complim els terminis d’execució convinguts. Donem respostes de la forma més ràpida, eficaç i econòmica, sigui quina sigui la complexitat de la instal·lació a realitzar.

El nostre equip comercial i tècnic està altament qualificat per fer un assessorament energètic a habitatges, locals comercials i industrials, amb l'objectiu de reduir les despeses energètiques i augmentar el rendiment de les instal·lacions, sense perdre el confort.

En l’actualitat Lladó està creixent en el món de les energies renovables, per tal de ser una empresa pionera i de referència en aquest àmbit.

Història

Lladó fou fundada l’any 1967 per Josep Lladó partint d’un petit taller de fontaneria situat als baixos del propi habitatge familiar a Berga.

Només un any després, el 1968, el taller es va traslladar a un garatge on l'empresa va continuar creixent.

Va ser l’any 1973 quan l’empresa va quedar ubicada al Passeig de les Estaselles, 17-19, on es va obrir una petita botiga d’electrodomèstics i es va continuar amb el taller de reparacions i instal·lacions de fontaneria i electricitat. Aquell mateix any va emprendre una nova activitat: la instal·lació de calefaccions.

En una segona etapa, es va veure indispensable fer créixer les seves instal·lacions amb els locals del carrer Coforb. Aquests es van fer comunicar interiorment amb els locals del Passeig de les Estaselles, assolint un volum essencial per al seu creixement, que va permetre l'ampliació de l’espai destinat a taller i magatzem.

En el seu constant desig de superació i d’atenció al client, l’any 2001 Lladó va implantar un sistema de qualitat, que va ser certificat amb el segell ISO EN UNE 9002.

A partir de l’any 2011, Lladó està apostant per un canvi a l'empresa amb la finalitat de ser el seu assessor en eficiència energètica, satisfent les necessitats actuals i futures dels nostres clients, i oferint-los, com fins ara, les instal·lacions, manteniment i reparacions de gas, calefacció i aigua calenta, electricitat i energia solar.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
×

Log in