Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes. Learn more

I understand

 

La qualitat de l’aigua que arriba a les nostres llars depèn de diversos factors.

Gràcies a la realització de controls periòdics a la xarxa de distribució, l’Agència de Salut Pública pot garantir la qualitat sanitària de l’aigua. Ara bé, un cop l’aigua entra als edificis de les nostres poblacions, deixa d’estar sota el control directe d’aquest organisme.

Hem de tenir present que la xarxa de distribució interna està formada per un conjunt de canonades, dipòsits, connexions i aparells que, tot i les recomanacions de les autoritats, poden trobar-se en mal estat. 

Els dipòsits són una de les instal·lacions que més ens han de preocupar, ja que poden esdevenir un focus de problemes. Si no es porta a terme el manteniment adequat, el clor es pot evaporar, provocant la proliferació d’alguns microorganismes.

Per altra banda, també hauríem de ser conscients dels riscos que poden comportar les canonades de plom. Aquest material pot contaminar l’aigua i, conseqüentment, perjudicar la nostra salut.

Les autoritats poden vetllar per la qualitat de l’aigua que arriba fins a la nostra llar. Ara bé, els propietaris dels immobles són els responsables de mantenir les seves instal·lacions en bones condicions.

Recordeu que podeu sol·licitar una anàlisi gratuïta de l’aigua del vostre domicili a l’Agència Catalana de l’Aigua, així com contactar amb Casa Lladó per resoldre qualsevol dubte relacionat amb les vostres instal·lacions.

 

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
×

Log in